Site logo

L'Associació

L’associació dels comerciants de Santa Perpètua de Mogoda  va començar la seva activitat l’any 1985, i durant tot aquest temps ha estat a disposició de tots els comerciants del poble, com una eina de dinamització cultural i econòmica.

Actualment, l’associació compta amb una gran oferta comercial.

Des de l’associació estem dedicats a engegar activitats que beneficiïn a tot el conjunt del municipi, comerciants i públic, per transformar el nostre poble en un lloc millor per treballar, comprar, passejar i viure-hi. 

El nostre objectiu és defensar el comerç de qualitat, volem que el comerç esdevingui un referent de qualitat, especialitat i innovació.

Per què has d’associar-te?

Més socis, més força. Així de senzill i important, perquè només amb un gran volum de socis aconseguirem més activitats, més serveis i més dinamització i millores al poble de les que tots en sortirem beneficiats.

Com a soci dels COMERCIANTS podràs beneficiar-te de:

  • Assessorament i representació davant d’organismes públics.
  • Servei d’informació permanent sobre temes d’interès general (obertura de festius, canvi de lleis o regulacions, obres, etc).
  • Visibilitat i notorietat del teu negoci a través de les xarxes socials, i de la NOVA WEB DELS COMERCIANTS (www.elscomerciants.com), actualitzada, moderna, funcional, pràctica, intuïtiva, una gran aparador per al teu negoci. És la gran aposta d’aquest any donada la situació actual.
  • Conveni de pràctiques amb IES Estela Ibérica.
  • La quota de l’associació és totalment desgravable, el 100% del seu import.
  • Descomptes especials que ofereixen alguns associats a la resta de comerços de l’associació (Tecservei, J.J. Caro ideas y soluciones Web, etc).
  • Descompte especial en EPIS a Cecopi, Seyma i Farmàcia Guillén 
  • Participació gratuïta a totes les actuacions organitzades pels Comerciants.

Actuacions 2020

CAMPANYA PRIMAVERA “RASCA I GUANYA” 1 DE JUNY?

Fins 200 rasques per a cada comerç amb dos textos diferents, es poden fer les promocions que cadascú vulgui. Exemples: 10% en els nostres productes, 2×1 en menú migdia, regal per compra mínima, etc). Es reparteixen 7000 rasques entre tots els establiments associats.


FIRA DE COMERÇ: 4 D’OCTUBRE


Participació a la fira de comerç, disponibilitat d’espai senzill o doble, et deixem la taula, cadires i punt de llum. Disponibilitat de fer desfilada a la passarel·la, tallers, xerrades, demostracions, etc

CAMPANYA DE NADAL: DESEMBRE


Trenet de Nadal que fa un recorregut pels dos eixos comercials durant diversos dies de les vacances nadalenques, s’entreguen tiquets pel trenet que repartireu entre els vostres clients
Decoració botigues, es regala un motiu de decoració nadalenca igual per a tothom per a decorar els vostres establiments.
Edició de Calendaris de paret per a que pugueu obsequiar als vostres clients.
Edició de Cartes dels Reis per a regalar a tots els nens i nenes que passin per la vostra botiga
Participació a la Fira de Sta. Llúcia i carpa del Pare Noel.
Participació a la Cavalcada de Reis.


DESCOMPTES ESPECIALS A LES BENZINERES REPSOL / CEPSA / PETRONOR

Més socis, més força. Així de senzill i important

Quota

El cost de la quota és de 18,00€/mes.  (Totalment desgravable al 100%)


Els pagaments de les quotes són trimestrals ( 54,00€) febrer, maig, agost, novembre

Sol·licita més informació

“Els Comerciants” Asso. de Comerciants de Sta. Perpètua de Mogoda
Avda. Santiga, s/n Mercat Municipal 1er pis

( horari de 9:00 a 13:00 de dilluns a dijous)

Telf. 93 560 42 99 663 22 19 83
ecomerciants@gmail.com

Una nova etapa​

Encetem una nova etapa a l’associació de comerciants. Desprès de 4 anys de canvis, reestructuració, sanejament dels comptes i adaptació al període de crisi econòmica que encara estem patint, els comerciants iniciem un nou camí. Prenem la sortida d’aquesta cursa des d’una bona base aconseguida els darrers anys gràcies a la tasca de l’antiga junta.

Ara, la nova junta de l’associació pretén agafar embranzida i assolir els nous objectius plantejats amb treball, dedicació i sobretot, amb molta il·lusió.

Il·lusió per fomentar i promocionar el comerç local. Fer arribar als perpetuencs i perpetuenques l’esperit del comerç de proximitat. Aquell que ens dóna la qualitat que no trobarem en grans superfícies, el que s’adapta a les nostres necessitats, el que ha sabut superar els canvis socioeconòmics, el que fa cohesió social i en definitiva, el que ens proporciona el millor servei.

Sabem que tot això només serà possible amb la participació de totes les parts implicades entre les quals cal destacar la bona predisposició i col·laboració obtinguda des de la Regidoria de Comerç.

Més socis, més força. Així de senzill i important

Moltes gràcies!!

El formulari s'ha enviat correctament.
En breu ens posarem en contacte amb tu.